loading...
سلطان نصیر

 

           { درد و دل 74} 

 

  { تشابه انوار و جغرافیای ادیان 2 } 

 

از مسئله تشابه انوار و جغرافیای ادیان سخن گفتیم . یکی از مسائلی که در سلوک الی الله باید توجه داشت . این است که در جغرافیایی که متعلق به یک دین است . پیروان ادیان دیگر و طریقه های دیگر در پیشرفت  سلوکی دچار مشکل می شوند .

مثال : فرض نمایید شخصی «هندو مذهب » در شهر نوارنی و مقدس نظیر  مشهد و یا قم که مرکز تجمع انوار  اسلام شیعی است . سعی می نماید که از طریق روش یوگای هندی مراتب سلوکی را طی نماید . 

در نظر داشته باشید که مرکز تجمع انوار آیین هندو ، کشور هندوستان است . و حلقه بزرگان و جاویدانان این آیین در منطقه هیمالیا زندگی می نمایند .

چنین سالکی (هندو) در مرکز تجمع انوار اسلام شیعی  که این انوار  با انوار  آیین هندو متفاوت است .  شانس موفقیت کمتری  دارد . زیرا رشته های نوری حاصل از عبادات وی به روش آیین هندو در جو معنوی شهری نظیر مشهد ، انوار مشابه (هندو) چندانی  ندارد . تا به آن بپیوندد و در چنین شرایطی پیشرفت سلوکی این سالک کند تر خواهد بود . 

بنابراین جغرافیای ادیان که بر اساس 👈انوار و 👈 افکار  پیروان ادیان  شکل گرفته است . مسئله ای بسیار مهم می باشد . و پیروان هر آیینی باید بدانند که در محل تجمع انوار و افکار مربوط به آن دین بیشترین پیشرفت سلوکی را خواهند داشت . 

این نکته ای است که باید طرفداران عرفان های غیر اسلامی موجود در کشور به آن توجه نمایند.  اشخاصی که در جهان اسلام  زندگی می نمایند  و سعی می نمایند . که از روش هایی غیر اسلامی نظیر یوگا و ذن و بودیسم و شمنیسم و غیره به حق نزدیک شوند .

 سرعت سیرشان را در سلوک الی الله کند خواهند کرد . 

اگر این افراد تصمیم بر سلوک از روش هایی غیر اسلامی دارند . بهتر است که به جغرافیای دین مربوطه بروند . اگر دنبال سلوک در طریق یوگا و هندوییسم هستند به هندوستان بروند . اگر دنبال بودیسم لامائیسم هستند به تبت و نپال و بوتان بروند .اگر بدنبال شمنیسم از نوع ناوالیسم  هستند به قاره آمریکا بروند . اگر سر در آخور غرب و تفکر دشمنان جهان اسلام دارند و به دنبال جادوی غربی هستند به انگلستان و علی الخصوص 

👈اسکاتلند و 👈 ایرلندجنوبی و شمالی  بروند . 

اگر به قبالای یهودی علاقه دارند . به ترکیه شهر انطاکیه و یا لس آنجلس در آمریکا و یا صفد و بیت المقدس در اسرائیل و یا اصفهان در ایران و یا گلاسکو در اسکاتلند بروند . 

با حضور در مرکز تجمع انوار جهان اسلام ، شانس موفقیتشان کم خواهد بود . 

 

نکته 1 : حال عزیزان بدانند که چرا عده ای از فقها سکونت در بلاد کفار را  جز به ضرورت حرام می دانند . زیرا این تاثیر انوار ادیان دیگر و یا کمبود نور افقی اسلام در آن بلاد باعث فاصله گرفتن عده ای از دین مبین اسلام می شود . 

 افرادی که بتوانند در این بلاد حفظ شریعت  کنند مورد الطاف بیشتری قرار می گیرند . اما با این حال بدلیل کمبود نور اسلام در این بلاد ، معمولا سرعت سیر  کندتر خواهد بود . 

البته همیشه استثنا در این باب وجود دارد . 

ضمن اینکه عده ای از آقایان خود به چنین مسائلی عمل نمی نمایند و برای درمان علی رغم بودن بیمارستان های مجهز در کشور ایران ، به بلاد کفر می روند . و همچنین عده ای از آقازادگان نیز در بلاد کفر به تحصیلات عالیه می پردازند و یا ساکن هستند .

 

نکته 2 : فقیر مقصد  بعضی از روش های نامبرده شده در بالا  را رسیدن به حق تبارک تعالی نمی دانم و نسبت به آنان انتقاداتی دارم که اکنون جای آن نیست . همچنین رسیدن به مقام قرب قاب قوسین او ادنی فقط برای پیروان شریعت حضرت ختمی مرتبت میسر است . که رشته محبت شاه اولیا علی (ع) و اولاد او در این راه عروة الوثقی است . بنابراین بر خلاف عده ای که قائل به آن هستند که پیرو هر دین و مسلکی که باشید به مقصد و مقصود خواهید رسید . فقیر با این دسته اختلاف نظر دارم . علاوه بر اینکه خود عرفای مسلمان نیز همین اعتقاد را دارند . بلکه آثار عرفای بزرگ جهان اسلام در دست است . کافی است با آثار ادیان دیگر و عرفای آن مقایسه شود . 

 

نکته 3 :  هر چقدر که سالکی به محل تجمع انوار دین و مذهب خویش نزدیک تر باشد . بنا به پیوند رشته های انوار اذکار وی با سایر انوار مشابه ، احتمال مکاشفات عالیه برای وی بیشتر است . 

و  سالکینی که در غیر جغرافیای دین خویش به سلوک می پردازند مکاشفات و مشاهدات  کمتری برای آنان رخ می دهد . 

 

 

#جغرافیا #تشابه_انوار #هیمالیا #هندو

#یوگا #ادیان 

@soltannasir 

💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 3004
  • کل نظرات : 100
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 20
  • آی پی امروز : 206
  • آی پی دیروز : 225
  • بازدید امروز : 560
  • باردید دیروز : 399
  • گوگل امروز : 46
  • گوگل دیروز : 80
  • بازدید هفته : 2,290
  • بازدید ماه : 6,463
  • بازدید سال : 79,752
  • بازدید کلی : 1,148,190